Administratia locala

Avatarul utilizatorului Daniel Orha !

  Daniel Orha a postat :

Fac eu prima incercare. Cu toate ca, din greseala poate, am mai spus-o si-n celalalt topic. Abia dupa aia am vazut ca exista un topic pe probleme administrative. Asa deci, am cumparat in Valea Mare - Bratia o casa, pe care doresc s-o fac de vacanta. Am probleme cu drumul si cu apa. Cu drumul pentru ca nu exista si cu apa cam la fel. Drumul se vede ca a existat. Ba chiar mi s-a spus ca suporta camioane intregi care urcau pe vale la livada IAS-ului. In 2005 apa l-a cam luat si nu l-a mai pus nimeni la loc. Mai sunt astfel de probleme in comuna? Ca sa stiu la ce sa ma astept, nu de alta. Si am nevoie de apa. Imi recomanda cineva o echipa de oameni care sa-mi sape un put? Sau ce stiti de introducerea apei curente in comuna? Exista vreo sansa? Raspund si pe email, la daniel.orha@yahoo.com. Sa aveti spor!

Postat la: 2009-12-04 06:01:10

Avatarul utilizatorului Voicu Vlad !

  Voicu Vlad a raspuns :

Se pare ca pe la Administratia locala treaba asta cu internetul e prea complicata. De atat timp e aceasta postare aici si nimeni nu s-a obosit sa dea un raspuns.

Sa speram ca pe viitor tehnologia va ajunge si prin Balilesti.


Postat la: 2010-02-12 17:11:17

Avatarul utilizatorului Voicu Vlad !

  Voicu Vlad a postat :

Vad ca nu indrazneste nimeni sa puna intrebari sau sa prezinte probleme referitoare la administratia locala.
Daca acest lucru se intampla pentru ca avem o primarie si un consiliu local fara cusur, numai stima si respect pentru dansii, dar daca teama de repercursiuni sau  jena va imiedica sa va prezentati problemele, va sugerez sa mi le trimiteti pe email, si voi incerca eu sa obtin raspunsurile iar dumneavoastra veti ramane anonim.
Pe mine nu ma da nimeni afara din comuna daca pun intrebari indiscrete si sunt sigur ca nici pe dumneavoastra !

Postat la: 2009-12-04 05:53:50