Discutii generale

Avatarul utilizatorului  !

   a postat :

Va felicit pentru ceea ce ati facut, pentru acest site si forum si sper ca in viitorul apropiat tot omul de rand sa isi poata spuna pasurile si nemultumirile aici,doar daca ii este permis acest lucru de catre conducere.FELICITARI si SARBATORI FERICITE!

Postat la: 2009-12-19 05:53:33

Avatarul utilizatorului Daniel Orha !

  Daniel Orha a postat :

Interesanta initiativa crearii acestui site, mai ales ca inteleg ca vine de la o persoana particulara. Eu, ca nou venit in comuna, as dori sa putem vorbi de treburi administrative. Propun infiintarea unui topic cu acest subiect. Am cumparat de curand in Valea Mare - Bratia o casuta pe care intentionez s-o fac de vacanta. Am probleme cu apa si cu drumul. Am inteles ca nu pana demult drumul a fost bun, ca mergeau si camioanele pe vale, la livada IAS-ului. La voi cum stau treburile? Stiti cumva de un plan de introducere a apei curente in comuna? Daca nu, imi puteti recomanda niste oameni destoinici care sa ma ajute sa fac un put pentru apa? Raspund la adresa de email daniel.orha@yahoo.com

Postat la: 2009-12-04 05:54:55

Avatarul utilizatorului Alexandra !

  Alexandra a postat :

Sper ca acest site sa devina locul unde cei interesati de ceea ce se intampla in comuna noastra sa poata discuta si gasi cele mai bune solutii!


Postat la: 2009-11-26 14:26:30

Avatarul utilizatorului Voicu Vlad !

  Voicu Vlad a raspuns :

Si eu sper, dar momentan sunt putzin jenat de acest site, cred ca ati observat ca nu se incarca prea repede si sunt sigur ca ati observat si zecile de ferestre pop-up cu reclame. Toate acestea se datoreaza unui server gratuit pe undeva prin America. Si din aceste motive am cam evitat promovarea site-ului prin email-uri, mass-uri si alte mijloace!
Am observat ca numele care apare pe site la postarile dvs. este doar numele de familie si ma intrebam de ce nu puneti numele complet! Apoi mi`am dat seama ca probabil asa v-ati inregistrat si nu exista posibilitatea sa-l schimbati! Imi cer scuze pentru aceasta mica defectiune. Acum l-am "reparat" si avezi posibiliatea sa va modificati datele in sectiunea "Editare Profil". Inca odata, mii de scuze, dar tot codul site-ului este scris de mine de la zero si pana la inregistrarea dvs. nu am constientizat aceasta problema!

Postat la: 2009-12-04 05:40:15

Avatarul utilizatorului Razvan Popescu !

  Razvan Popescu a postat :

Salut ÅŸi respect iniÅ£iativa înfiinţării acestui site. Felicitări!

Postat la: 2009-11-26 03:25:09

Avatarul utilizatorului Voicu Vlad !

  Voicu Vlad a raspuns :

Si eu va salut domnule Razvan Popescu si va multumesc pentru felicitari. Site-ul este abia la inceput ! O sa incep sa-mi "arat coltii" catre cei care ar trebuii sa se preocupe de promovarea online a comunei pentru ca nu se poate face promovare cu un server lent, cu poze facute cu telefonul mobil.

Postat la: 2009-12-04 05:49:12

Avatarul utilizatorului Irinel Ciopec !

  Irinel Ciopec a postat :


cine nu si ar dori un loc de relaxare pentru weekend?

suntem tineri si inca ne dorim relaxare.cred k impreuna,am putea reusi sa realizam si sa punem bazele unui plan pentru un club in comuna.daca doriti sa discutm mai multe,trimiteti mi un mail(irinelciopec@yahoo.com)sau pe messenger(irinelciopec).


Postat la: 2009-11-09 16:08:19

Avatarul utilizatorului Levi !

  Levi a postat :

Ce se intampla cu discoteca din Balilesti? Am fost acum cateva luni si n-am vazut nimic, nicaieri. Au inchis-o? Si daca au inchis-o, de ce?

Postat la: 2009-11-03 17:19:15

Avatarul utilizatorului popescu i !

  popescu i a raspuns :

Ha ha ha.Cunosc ft bine pe cel ce a deschiso ultima data. Toata lumea a fost impotriva,de parca tipul facuse cea mai tare afacere si daca tot mergea asa bine treb sa dea dreptu. Idea este ca Primaria, Vecinii,e.t.c, a fost impotriva, treaba nu a mers si normal ca sa inchis.
  Felicit initiativa.Super.


Postat la: 2009-12-26 04:49:04

Avatarul utilizatorului Voicu Vlad !

  Voicu Vlad a postat :

Astept sugestii despre ce topicuri ati dorii sa avem  pe acest site.
Momentan sunt doar doua.
Acesta, de discutii generale si cel despre administratia publica unde, sper, daca vor fi de acord, reprezentanti ai primariei si consiliului local va vor raspunde la intrebari.


Postat la: 2009-11-01 12:52:58

Avatarul utilizatorului popescu i !

  popescu i a raspuns :

     Salut ! Nu ar trebui sa fie de acord! Trebue sa raspunda pur si simplu, pentru ca la Primarie oricum nu prea ii gasesti si daca ii gasesti sunt ocupati rau.

Postat la: 2009-12-26 04:53:38